Logo Boshoverschans Weert huisarts

Boshoverweg 90a

6002 AP Weert

0495–530603

Bij spoed toets 1

Spreekuren

Spreekuren

De praktijk is iedere werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. U kunt ook via uw online portaal op deze website een afspraak maken op het spreekuur.

Als u verhinderd bent, geef dit dan tijdig door.

Afspraken kunnen in rekening worden gebracht indien deze niet minimaal twee uur van te voren worden afgezegd. Zie hiervoor het onderdeel ‘Tarieven’ elders op deze website.

U kunt tussen 08.00 uur en 10.30 uur een huisbezoek aanvragen. Belt u hiervoor met de assistentes voor het maken van een afspraak. Meestal vinden de huisbezoeken plaats tussen 12.00 uur en 14.00 uur. 

Huisbezoeken zijn alleen bedoeld voor ernstig zieke patiënten of voor patiënten die zeer slecht ter been zijn. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn, is het beter om naar de praktijk te komen.

De praktijk is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar  voor acute zorgvragen (spoedgevallen). Spoed houdt in dat de zorgvraag niet kan wachten tot het volgende spreekuur.

Waarneming ’s avonds, in het weekend en tijdens feestdagen.

Voor spoedgevallen buiten kantoortijd, in het weekend of tijdens feestdagen kunt u, na telefonisch overleg, terecht bij:

Spoedpost Weert
​Vogelsbleek 5, 6001 BE Weert
Telefoon 0495-677677

Wanneer u medische zorg nodig heeft van de Spoedpost Weert, neemt u eerst contact op via de telefoon. U krijgt dan een triage-assistent te spreken. Zij vraagt naar uw persoonsgegevens en medische klachten. De triage-assistent is speciaal opgeleid en maakt onder toezicht van de huisarts de afweging welke hulp het beste geboden kan worden. Die hulp kan bestaan uit een telefonisch consult, een consult op de Spoedpost of een visite bij u thuis.  Neem bij een bezoek aan de Spoedpost Weert altijd uw geldig legitimatiebewijs mee. De dienstapotheek bevindt in de centrale hal van het ziekenhuis. Mocht u een recept meekrijgen na uw bezoek aan de Spoedpost Weert, dan kunt u uw medicatie hier direct ophalen.

De ingang van de Spoedpost Weert bevindt zich aan de voorzijde van het ziekenhuis, rechts naast de hoofdingang. De openingstijden van de Huisartsenpost zijn op weekdagen van 17.00 – 08.00 uur ’s ochtends en in de weekenden en op feestdagen de hele dag. 

Translate »

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Wij nemen geen patiënten aan

Op dit moment is inschrijving voor nieuwe patiënten helaas niet mogelijk vanwege beperkte ruimte.

Desalniettemin staat er een aanzienlijke verbouwing gepland voor het komende jaar. Zodra deze is voltooid, zal de praktijk weer openstaan voor nieuwe patiënten. Bij aanzienlijke belangstelling zal er een wachtlijst worden ingesteld. Meer informatie hierover zal binnenkort beschikbaar zijn op de website van de praktijk.

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen
Call Now Button Ga naar de inhoud